این روزها بیشتر تلویزیونهایی که در بازار به فروش میرسند، هوشمند هستند. یکی از ابزارها برای هوشمندسازی تلویزیونها، توسط شرکت اپل ارائه شده است و برای کسانی که از دیگر دستگاههای اپل اتسفاده میکنند، کاربردیتر است.
نسخه این آموزش: اندروید ۱۱
مدیریت برنامهها و فیلمها
زمانبندی استفاده
۱وارد برنامه Settings شوید.سپس بخش General را انتخاب کنید. پس از آن وارد بخش Restrictions شوید که همان کارکرد تنظیمات کنترلی را برای والدین دارد.
۲برای فعال کردن تنظیمات کنترلی، باید در ابتدا یک رمز عبور با عنوان Passcode بر روی دستگاه خود تنظیم کنید. با این کار شما میتوانید برای باز کردن مواردی که توسط این تنظیم محدودیت میشوند، از این کد استفاده کنید. بنابراین مطمئن شوید که:- به خوبی آن را به خاطر خواهید سپرد.- این رمز از فرزندتان مخفی شده است. اگر چنین نیست، آن را سریعا تغییر دهید.
۳حالا محدودیتها اعمال شده است.از این جا میتوانیم تنظیمات محدودیتی و کنترلی را به تاوجه شرایط و سن فرزندمان تعیین کنیم.
ITUNES STORE Purchase and Rental: برای محدودکردن محتوای Itunes آن را در حالت Restrict قرار دهید. In-App Purchases: برای پرداختهای درون برنامه آن را در حالت Block قرار دهید تا برای هر بار پرداخت، نیاز به حضور شما و وارد کردن Passcode باشد. ALLOWED CONTENT Rating for: ;کشور خود را انتخاب کنید. اگر کشورتان در این لیست نیست، یکی از کشورهای آمریکا یا اروپایی را انتخاب کنید. Music and Podcasts: برای محدود کردن محتوای نامناسب موسیقی و پادکست، آن را بر روی Clean قرار دهید. Music Videos: برای محدود کرد موزیک ویدیوها، آن را بر روی حالت Hide بگذارید. Movies - TV Shows: این دو گزینه را بر روی حالت PG قرار دهید تا فیلمها و سریالهایی که توسط دیگر والدین مناسب تشخیص داده شدهاند، صرفا نمایش داده شوند. Apps: بر اساس گروه سنی فرزندتان، آن را انتخاب کنید تا صرفا برنامههای مناسب سن کودکتان قابل نمایش باشد. Siri Explicit Language: آن را بر روی Hide قرار دهید تا ادبیات نامناسب بر روی جستوجوی سیری بسته شود. GAME CENTER Multiplayer Games: اگر میخواهید فرزندتان به صورت گروهی بازی کند، این را Allow کنید، در غیر این صورت آن را محدودد کنید. Nearby Multiplayet: با فعال بودن این امکان، فرزندتان میتواند دیگر گیمرهای اطرافش را (بر اساس موقعیت مکانی ببیند) Private Messaging: درون برخی بازیها، امکان چت دو طرفه وجود دارد. میتوانید از این گزینه آن را محدود کنید. Profile Privacy Changes: تغییر در حریم خصوص پروفایل، امکانی است که کودک میتواند آن را تغییر دهد. Avatar and Nickname Changes: از این گزینه به فرزندتان اجازه میدهید آواتار (عکس پروفایل) و اسمش را تغییر دهد. Screen Recording: با فعال بودن این گزینه، فرزندتان میتواند از صفحه نمایش فیلم بگیرد. این امکان برای کودکان و نوجوانان بیشتر به دلیل انتشار در شبکههای اجتماعی بازی محبوب است. Connect with Friends: اگر میخواهید اجازه دهید که فرزندتان با دوستانش در این دستگاه متصل شود، آن را Aloow کنید. ALOOW CHANGES AirPlay Setting: با این گزینه فرزندتان قادر خواهد بود تصویر موبایل یا تبلتش را بر روی تلویزیون بیاندازد. Location Service: با فعال بودن این گزینه، برنامههایی که دسترسی به مکان را داشته باشند،موقعیت فرزندتان را مشاهده خواهند کرد.
خیر! علاوه بر انجام مراحل بالا، نکات زیر را همواره در نظر بگیرید:
تمامی ابزارها، در عین اثربخشی و هوشمند بودن، نمیتوانند پوشش کاملی ایجاد کنند. مطمئنترین گزینه نظارت با چشمانتان است!
بخش منابع و راهنماها دربردارنده اطلاعات مفید و کارشناسی است که در کنار تنظیمات کنترلی، بسیار مفید و اثر بخش است.
سیستمهای عامل دائما در حال به روز رسانی هستند. همواره تنظیمات کنترلی خود را با فانوس به روز کنید.